Thunderbird installation

Niveau: 1-2, af Michael Maardt, 29.06.2010, tid: 15:50

Videoen viser download og installation af det gratis program Thunderbird fra organisationen Mozilla. Programmet bruges primært til email. På MozillaDanmark, hvor jeg henter installationsprogrammet, kan du læse mere om projektet Mozilla. Under installationen er der mulighed for at overføre (importere) kontoindstillinger mv. fra f.eks. Outlook eller Outlook Express.

Jeg viser, hvordan man opretter den første mailkonto i Thunderbird. Jeg forklarer lidt om to forskellige måder at bearbejde emails: POP og IMAP, to forskellige protokoller, hvilket jeg også har beskrevet her. Jeg foreslår at du åbner siden, mens du ser videoen, hvis du har styr på at skifte mellem vinduer.

Jeg fortæller lidt om indgående mail-server og udgående mail-server (også kaldet SMTP server) og viser de indstillinger, som jeg laver ved at have one.com som webhotel. Du skal vide, hvad du skal skrive for at oprette din mailkonto.

Jeg gennemgår de forskellige indstillinger: Serverindstillinger, Komposition & Adressering, Synkronisering og lager, og specielt SMTP-server.

<

Copyright © 2022-2023 by Michael Maardt. You are on knowware.dkContact

Share