Skype: Installation og opret konto

Niveau: 1-2, Michael Maardt, marts 2010, tid: 6:41

Juni 2011: Jeg ved godt, at installationen ser lidt anderledes ud i 2011, og måske specielt efter at Microsoft købte Skype af eBay, men jeg laver næppe flere danske videoer.

Med Skype kan du snakke gratis med andre, der også bruger Skype - og du kan endda samtidigt chatte (skrive), sende filer og se hinanden med et webkamera (f.eks. Dette fra Microsoft). Skype er efter min mening det bedste, der er sket på nettet overhovedet (google maps er også ret godt).

Du kan også ringe til alle telefoner i hele verden. Det koster 1 Euro i timen at ringe til de fleste landes fastnettelefoner. Det koster altså ca. det halve om dagen at ringe til en fastnettelefon i Danmark. Det er dyrt at ringe til mobiltelefoner, hvilket ikke anbefales ;-)

Jeg viser, hvordan jeg downloader programmet Skype, installerer det og opretter en konto. Man bliver ved oprettelsen af en ny konto bedt om at angive to navne:
  1. Navn er det navn, som andre ser, når de ser dig. Navn kan frit vælges. Navn er en del af din profil. Det er dit ansigt udadtil. Du kan skrive Anders And, Peter, Lastvognen, Frihed eller hvad du har lyst til, og du kan ændre det, når du har lyst.

  2. Skypenavn, som burde hedde Brugernavn er dit unikke brugernavn hos Skype, som du logger ind med på din Skype konto. To personer kan IKKE have samme brugernavn. Efter at have udfyldt alle de angivne felter, checkes om det af dig valgte brugernavn er ledigt. Er det ikke ledigt, må du fortsætte, indtil du finder et, der er ledigt. Hvis du ønsker at være svær at finde, vælger du "y83lXhd93i" eller lignende som brugernavn. Brugernavnet kan IKKE ændres.

Hos Skype laves en forbindelse mellem dit Brugernavn og den email-adresse, du angiver, men email-adressen kan senere ændres.

Se også video om privatlivet på Skype, og jeg har også skrevet om det efter min erfaring bedste headset til Skype.


Copyright © 2022-2023 by Michael Maardt. You are on knowware.dkContact

Share