Anti-Virus, Installation af AVG

Niveau: 1, af Michael Maardt, 27.05.2010, tid: 6:59

Jeg har fået at vide, at jeg ikke har installeret noget anti-virus program. Jeg viser i denne video, hvordan man installerer et gratis anti-virus program. Jeg går på nettet med Internet Explorer og søger efter det i Google. Så finder jeg en hjemmeside download.cnet.com , hvor det kan hentes (downloades).

Jeg finder den gratis version, ikke en trial version, som senere skal betales. Jeg møder en besked: "Internet Explorer har forhindret dette websted i at sende filer". Jeg klikker i toppen af vinduet. Jeg vælger "download" og får mulighed for at vælge mellem Kør og Gem. Jeg vælger Kør og download af filerne starter.

Jeg følger anvisningerne på skærmen. Jeg vælger Standard Installation og selve installationen starter. Du behøver ikke at gemme koderne og brugernavnet. Jeg fravælger at installere en Security Toolbar. Jeg ønsker ingen emails fra AVG. Jeg bliver tilbudt at køre en scanning. Jeg siger Ja. Jeg åbner programmets "Brugerflade", og viser i en anden video, hvordan man kan lave indstillinger her.


Copyright © 2022-2023 by Michael Maardt. You are on knowware.dkContact

Share