Michael Maardt PC siden 1984 • på nettet siden 1990. Her er 420 sider.


Michael Maardt 2004

Bedste headset til Skype til rimelig pris

Michael Maardt

Et headset er en hovedtelefon (headphone) PLUS en mikrofon i samme apparat. Der er desværre mange, der kalder hovedtelefoner for headset. En hovedtelefon/headphones indeholder IKKE mikrofon.

Forbindelsesstikket til computeren kan være enten USB eller 2 mini jack stik: det ene (normal lyserødt) til mikrofon og det andet (normalt lysegrønt) til hovedtelefon. Disse farver findes typisk på lydkortet.

Producenter af computer headsets
Jeg tror, at Plantronics var det første firma, der lavede gode headset til både telefoner og computer og fik et godt ry. Jeg har testet forskellige Plantronics headsets:

Plantronics DSP-550 vs DSP-400.

Anmeldelse Plantronics DSP-550 er et af de bedste headset, jeg har prøvet. Lydkvaliteten minder om DSP-400, men fordi de sidder tættere på hovedet og har ret lukkede ørebøffer, er lydtrykket og trykket generelt større end ved DSP-400.

Til musik: Her er DSP-550 bedst, specielt ved højt lydtryk og stærk bas, men DSP-400 spiller ved 'normale' lydtryk forbavsende godt, også bas.

Mikrofonen er bedre end på DSP-400. Der er mere fylde, dybde eller bas ved DSP-550.

Plantronics DSP-550 sound sample

This text will be replaced

.. og den dårlige nyhed: Det forhandles ikke mere. Det var sikkert for godt.

 

Plantronics DSP-400 sound sample

This text will be replaced

 

 

 

Anmeldelse Plantronics DSP-400 USB Jeg har haft DSP-400 i årevis og bliver ikke træt i hovedet. Det vejer ikke meget og kan let foldes sammen, så det ikke fylder meget. Til Skype kan jeg bedre lide DSP-400 - specielt hvis jeg har det på længere tid.

Du er på KnowWare.dkRent drikkevand • 25. Apr. 2017